Avti z največjimi motorji

Foto: Bugatti Bugatti chiron Foto: Hennessey Hennessey venom Foto: Bentley Bentley hunaudieres Foto: Audi Audi rosemeyer Foto: Alfa Romeo Alfa romeo zagato Foto: Dodge Dodge viper Foto: Dodge Dodge RAM Foto: Rolls-roycR Rolls-royce 100EX Foto: Cadillac Cadillac sixteen Foto: Žurnal24 Cadillac sixteen
Predstavljamo nekaj novodobnih avtomobilov z najmogočnejšimi delovnimi prostorninami pod motornimi pokrovi.
Oglej si celoten članek

V času, ko celo tako zveneča imena kot sta Ferrari ali Porsche prehajata le še na "downsizing" turbo motorje, velja pogledati, kakšni monstrumi bobnijo ali so bobneli v nekaterih avtih zadnjih 20 let. Marsikateri od njih je ostal le pri konceptu. Še sreča, bo dodal kdo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.