Avto si je ogreval s svečami

Foto: Šerifov urad Waldo/Facebook
Foto: Šerifov urad Waldo/Facebook
Policisti so naleteli na Inovativen poskus ogrevanja prednjega stekla.
Oglej si celoten članek

Zamrznjena stekla pred zagonom avta so pozimi velik problem, decembra je zelo odmevala nesreča, ko je voznik v Planici zaradi neočiščenih stekel spregledal in zbil našega skakalnega reprezentanta. 

Šerifov pomočnik v okrožju Waldo v ameriški zvezni državi Maine je nedavno naletel na posebnega voznika. Med rutinsko kontrolo prometa je opazil, da ima vetrobransko steklo v veliki meri še zaledenelo. A ko je pogledal v notranjost avta, pa je videl, da se voznik problematike očitno zaveda, a se očitno sooča s tehničnimi težavami nedelovanja ogrevanja. Iznajdljivež se je problema lotil na prav poseben način - na vrhu armaturne plošče je zakuril dve sveči, ki naj bi ogreli steklo do te mere, da bo to stalilo led. 

xxx

 dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.