Avtomobil na drva

Švicar Pascal Prokop je v svoj volvo vgradil peč na drva, ki zaseda mesto sopotnika, tako da med vožnjo lažje vanjo nalaga drva. Mislil je tudi na dim.
Oglej si celoten članek

Pascal Prokop je v svoj 22 let star volvo 240 station wagon vgradil peč na drva, ki ga greje med vožnjo. V streho vozila je naredil luknjo za dimnik. Osemintridesetletnik je dejal, da peč greje veliko bolje kot vsa ogrevanja, ki jih je imel prej v svojih vozilih. Za nameček je vozilo v skladu s švicarskimi predpisi, saj mu je uspelo uspešno opraviti tehnični pregled vozila, s strani švicarskih inšpekcijskih organov pa je dobil dovoljenje za vožnjo.

Prokop dodaja, da je peč zelo uporaba, saj pogosto, ko je pijan ali utrujen, v avtomobilu kar prespi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:55 15. Februar 2012.

    "..ki zaseda mesto sopotnika, tako, da lažje v peč med vožnjo lažje nalaga drva" ,- LOL

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.