Avtomobil poletel iz nasprotne smeri in zadel avtobus

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Iz Japonske prihaja šokanten posnetek prometne nesreče, ki se je zgodila na avtocesti. v vozeči avtobus je avtomobil z nasprotne smeri avtoceste priletel po zraku. Vse to je posnela kamera v avtobusu.
Oglej si celoten članek

Prevideva se, da je voznik avtomobila izgubil oblast nad vozilom, pri tem pa ga je katapultiralo preko zaščitne ograde na drugo stran ceste, kjer je v letu zadel avtobus.

Udarec je bil tako močan, da je zletel s ceste. Na srečo nihče od 45 potnikov v avtobusu ni bil poškodovan. 62-letni voznik avtomobila je po pisanju japonskih medijev umrl na kraju nesreče. Nesreča se je zgodila na avtocesti v prefekturi Aichi, nedaleč stran od mesta Shinshira. Preiskovalci še ugotavljajo kaj je bil vzrok tej nenavadni nesreči. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.