Avtomobil z največ gadgeti

Foto: Microsoft Project Detroit Foto: Microsoft Project Detroit Foto: Microsoft Project Detroit Foto: Microsoft Project Detroit Foto: Microsoft Project Detroit Foto: Microsoft Project Detroit
Microsoft je v okviru projekta Detroit v avtomobil ford mustang vgradil Xbox, tablični računalnik, Windows Phone, Bing ...
Oglej si celoten članek

Pod kodnim imenom "Projekt Detroit" je Microsoft predstavil atraktivno različico avtomobila narejenega na repliki mustanga iz leta 1967.

Z gadgeti oboroženi mustang ima vgrajeno igralno konzolo kinetic in Xbox 360, tablični računalnik, Windowsa 8, Windows smartphone, Windows Azurea, Bing, Ford Sync, digitalno armaturno ploščo, na steklih se projecirajo podatki z navigacijske naprave, na zadnjem steklu se izpisujejo digitalna sporočila, sisteme je moč upravljati z govornimi ukazi. Microsoft je s tem želel pokazati, kaj vse je danes moč vgraditi v vozilo. Pri predstavljenem projektu so zato vključili nagrajenega avtomboilskega oblikovalca Ryana Friedlinghausa.

"Programerje želimo navdahniti za kreiranje aplikacij in tehnologij, ki bi jih v prihodnosti vgradili v vozila," sporočajo iz Microsofta. Ob vseh teh gadgetih, ki jih bomo vse pogosteje videvali tudi v serijskih avtomobilih, si bo treba izmisliti le še varen način uporabe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.