Avtomobili in poroka

Foto: Žurnal24 Prav posebna limuzina za prav poseben dan.
Imate obleko, seznam povabljenih, izbrano barvo dogodka, manjka vam le še prevozno sredstvo. Boste izbrale kolo, motor ali avto?
Oglej si celoten članek

Najbrž bi se našle kandidatke za vsako izmed treh prevoznih sredstev, a največ se jih na poročni dan vozi z avtomobilom. Za dan, ko mora vse iti kot po maslu, je tudi izbira avtomobila ključna.

Najprej morate določiti voznika. Ko je ta naloga podeljena, sledi odločanje o avtomobilu. Če ste z avtomobilom, ki ga ima v lasti vaš voznik zadovoljni, potem je situacija hitro rešena. Kaj pa če imate v mislih točno določen avtomobil? Najemite ga.

Od limuzine do oldtimerja
Ste od nekdaj sanjale, da se boste na poroko peljale v čudoviti limuzini? Mogoče vam je bolj všeč fičko? Za primeren kupček denarja lahko dobite takšen avto, kot si ga zaželite. Najem limuzine vas bo najverjetneje stal več kot najem avtomobila višjega cenovnega razreda, oba pa vas bosta pripeljala na tako zaželeni cilj.

Vedno pogosteje se poleg rož uporabljajo tudi drugi dodatki. © iStockphoto

 
Številnim so všeč polnoletni avtomobili. Oldtimerji ali starodobniki imajo svoj šarm, ki se mu je težko upreti. Se vidite, kako v čudoviti obleki in s popolno pričesko izstopate iz Cadillaca?

Mogoče pa so vam bolj pri srcu športni avtomobili. Če si želite takšnega lepotca, morate upoštevati, da ima manj prostora, kar zna biti problem, če imate bolj razkošno obleko. Manj prostora, a drugačen užitek ponujajo tudi kabrioleti. Z odprto streho v nov začetek se sliši zelo lepo, a ne smete pozabiti, da veter v laseh lahko uniči vašo pričesko.

Treba ga je okrasiti
Kot vse drugo, kar sodi k poroki, tudi avtomobil čaka okrasitev. Poleg mašen je praviloma na avtomobilu ženina in neveste tudi poročna ikebana, ki jo sestavljajo rože, ki so rdeča nit celotne poroke.

Cvetličarki dajte natančna navodila. © Barbara Perko

 
Rože se lahko v kiti vijejo preko pokrova motorja, lahko pa imate več samostojnih ikeban, ki so na pokrov pritrjene s pomočjo vakuumskih gumbov ali magnetov. Ker se danes da narediti skorajda vse, kar si človeški um zaželi, tudi pri poročnih aranžmajih za avtomobile ni meja. Izberite si dobro cvetličarko in se z njo temeljito pogovorite. Le tako bo vaš avto okrašen tako, kot ste si zamislile.

Avtomobil je le delček mozaika, ki sestavlja sliko, ki vas bo spremljala vse življenje. In za konec še to: previdnost na cesti ni nikoli odveč. Tudi ko greste na poroko.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.