Avtomobilski unikati na koledarju

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Koledar Alpra design 2011 nadaljuje 17 let tradicije ekskluzivnih koledarjev s tematiko avtomobilskega oblikovanja. Tudi letos je tema estetika avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Novo nadaljevanje na 12 stranicah predstavlja realistično upodobljene vizije športnih in elegantnih kupejev. Vsa vozila na koledarju so plod domišljije in v realnosti ne obstajajo. Prikazujejo vizije avtomobilov prihodnosti skozi oči avtorja, oblikovalca Aleksandra Praperja.

Koledar Alpra design 2011 ne izpostavlja določenih avtomobilskih znamk, ampak se posveča estetiki oblike avtomobilov. Študije le-teh se že od leta 1995 pojavljajo pod namišljeno avtomobilsko znamko Alpra. Koledar ALPRA DESIGN 2011 je edini nevtralen koledar z avtomobilsko tematiko tudi v širšem Evropskem okvirju. Združuje avtomobilizem in umetnost, svojo eksotičnost in dinamiko vsebine pa poudarja tudi z različnimi postavitvami stranic in njihovo barvno usklajenostjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.