Avtomobilski valji bodo spet noreli

Foto: V8 klub
Foto: V8 klub
Pripravite se na bobnenje, pin-up dekleta in vrnitev v preteklost - v Ljubljani se bo znova odvijal Piston Riot 2015, srečanje ameriških vozil.
Oglej si celoten članek

To soboto, 19. septembra 2015, bo na območju Ceste dveh cesarjev 176 v Ljubljani potekalo 11. mednarodno srečanje ameriških vozil "PISTON RIOT 2015" v organizaciji V8 Club-a Slovenija.

Vse skupaj se bo pričelo ob 12.00, nadaljevalo pa s predstavitvijo chopper koles, nastopom mažoretk, merjenjem glasnosti izpuhov, ob spremljavi pristne rock'n'roll glasbe.

Zbor ameriških vozil je eno najbolj zanimivih tovrstnih srečanj v Sloveniji, saj je na njem mogoče videti res posebne avtomobile, ki jih v Evropi nismo vajeni. Takšne in drugače pozibavajoče se limuzine, "muscle" avtomobili tipa mustang, kombiji in 4x4 vozila vseh znamk in oblik, hot-rodi, pravcati ameriški tovornjaki ... Vsem je skupen ameriški DNK in velikanski motorji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.