BBC prepovedal navigacijo s Clarksonovim glasom

Foto: EPA
Foto: EPA
BBC in nizozemsko podjetje TomTom so sklenili, da ne bodo promovirali navigacijski sistem z glasovnimi ukazi britanskega televizijskega voditelja Jeremyja Clarksona v popularni avtomobilistični oddaji Top Gear.
Oglej si celoten članek

Angleži so v izjavi za javnost pojasnili, da je angažiranje Jeremyja Clarkson v nasprotnju s politiko televizijske hiše in da bo glas popularnega voditelja tako kot do sedaj krasil le oddajo Top Gear. Nova sezona se bo z "Božičnim specialom" začela konec decembra. Pri podjetju TomTom so zamenjavo za Clarksona že našli v glasu popularnega risanega junaka Homerja iz Simpsonovih in Yode iz Vojne zvez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.