Bi v vožnji izzvali Marka Potrča?

Foto: Žurnal24 Marko Potrč bo zasedel VIP-avto. (Foto: Anže Petkovšek)
V soboto bo Maribor gostil zadnji predkrog tekmovanja za najvarčnejšega voznika, v katerem gostimo tudi VIP-gosta. V varčni vožnji se bo preizkusil radijski voditelj Marko Potrč.
Oglej si celoten članek

Žurnal24 in Opel še naprej iščeta varčnega voznika. Varčno in varno vožnjo pa letos spodbujamo tudi s podporo znanih obrazov. Šesti avto bosta v Mariboru, dogodek bo od 9. ure dalje potekal v središču Maribora na Trgu svobode, zasedla vipovca, eden od njiju bo radijski voditelj Marko Potrč.

Če bi se radi pomerili v varčni vožnji proti Potrču, še ni prepozno. Izžrebali smo že štiri voznike, ki se bodo potegovali za končno nagrado opel astro ecolflex, še vedno iščemo peti par za sobotno tekmovanje, ki ga bomo izžrebali na mestu dogajanja. Glavna nagrada je več kot vabljiva, opel astra ecolflex, ki jo bo Opel zmagovalcu finalne junijske vožnje podelil v trajno last. Tudi nagrade za zmagovalce posameznih tekem niso le simbolične, saj bo vsak odšel domov z navigacijsko napravo nüvi 1200.

Ob robu tekmovanja bo potekal bogat spremljevalni program z bogatimi nagradami, lahko pa si boste ogledali in preizkusili Oplova vozila, ki jih bo v ta namen razstavila Avtohiša Kolmanič & Co.

Obiskovalci se bodo lahko izobraževali o varčni in varni vožnji, ogledali si bodo lahko demonstracijo varne vožnje policistov inštruktorjev z motornimi kolesi na poligonu, otroci pa se bodo lahko preizkusili v prvem nogometnem vrtcu pod budnim očesom nekdanjega nogometnega reprezentanta Marinka Galiča.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.