Bi verjeli, da so ga tako popravili?

Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil Foto: Facebook Uničeni avtomobil
Škoda yeti se je zaril globoko pod tovornjak. K sreči so jo vsi potniki odnesli le s praskami, avtomobil pa bi bil po vrednotenju slovenskih zavarovalnic gotovo ocenjen kot "totalka", s katere bi pobrali kvečjemu kakšen rezervni del. A mojstri so yetija popravili, da je kot nov. Preverite.
Oglej si celoten članek

Veliko volje in časa so morali imeti v ruski mehanični delavnici, da so se sploh lotili uničenega yetija. Z zveriženo levo polovico avtomobila, zvito karoserijo in streho v obliki harmonike ... A mojstri so zagrizli v delo, odstranili in zamenjali vse uničene sestavne dele s streho vred, odstranili tapecarijo, avtomobil ponovno naravnali, pobarvali z zaščito in vrnili izolacijo. Na roko jim je šlo dejstvo, da je ostal motorni del bolj ali manj cel.

Kako je potekal postopek, si oglejte v GALERIJI

Po končnem lakiranju bi težko verjeli, da gre za isto vozilo, čeprav zaradi posledic silovitega trka avtomobil verjetno ne bo nikoli več tako samozavestno napadal ovinkov. Zato naš nasvet: ne kupite ga, če ga boste videli v oglasniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:25 13. November 2012.

    In takšen drek potem nekomu prodajo

  • 11:41 13. November 2012.

    V videu: primerjava dveh focusov. Avto sive barve je v svoji zgodovini prezivel celno trcenje, bil oznacen za totalko in …

  • 11:40 13. November 2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=yjxM9chAe1k

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.