Block preganja dolgčas z žganjem gum

Foto: Žurnal24 Ken Block Foto: Žurnal24 Ken Block
Odvisnik od dima žganih gum Ken Block se je znova zabaval v svoji disciplini "gymkhana" s 650-konjsko fiesto. Končalo se je lahko le v iskrah ...
Oglej si celoten članek

Karkoli si že mislite o zabavljaškem stilu Kena Blocka, priznati mu morate, da mu gre profesionalno sukanje volana zelo dobro od rok.

Le kateri navadni smrtnik bi na ovalu avtodroma Linas, ki ima na nekaterih odsekih  51-stopinjski naklon, z avtomobilom takšnega kova delal 360-stopinjske kroge?

Gotovo pa so za snemanje sedemminutnega akcijskega videa za 480-kilovatno fiesto, ki od 0 do 100 km/h potrebuje okoli dve sekundi, porabili več kot le en komplet gum.

OGLEJTE SI VIDEO:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.