BMW-jeve težave z zadnjimi lučmi

Foto: BMW
Foto: BMW
BMW bo zaradi težav z žarometi na seriji 5 vpoklical 140.000 vozil.
Oglej si celoten članek

Pri modelih 528i, 535i, 550i in M5, proizvedenih med letoma 2008 in 2010, lahko zaradi težav z električnim kontaktom v zadnjih svetilih pride do začasne ali trajne prekinitve delovanja.

BMW bo vpoklical 134.100 vozil, ki so bila prodana v ZDA, in 5.800, prodanih v Kanadi, so iz BMW sporočili tiskovni agenciji Reuters. Napako so razkrili dokumenti ameriške Uprave za varnost v cestnem prometu (NHTSA). Pri BMW zaenkrat niso prejeli nobenih prijav, povezanih s prometnimi nesrečami oziroma poškodbami, ki bi jih povzročila omenjena napaka. Vpoklic se bo začel oktobra, zadnja svetila pa bodo v BMW salonih zamenjali brezplačno.

Vprašanja, ali se lahko napaka pojavi tudi na omenjenih BMW modelih, ki so bili prodani v Evropi, nemalo pa jih je tudi v Sloveniji, smo naslovili tudi na BMW Slovenija, kjer so pojasnili, da so luči za evropske modele drugačne in da napak ni pričakovati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.