BMW M8 ni umrl

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pri BMW so ob praznovanju 25. obletnice modela M5 poleg prototipa M5 cabriolet serije E34 predstavili še M5 touring serije E39, ki nikoli nista zaživela. Na seznamu pa je še en avtomobil.
Oglej si celoten članek

Na seznamu je tudi prototip BMW M8, ki so ga novinarjem pred kratkim pokazali v muzeju v Münchnu. Kljub govoricam v preteklosti, da je M8 prototip uničen, se je izkazalo, da to ni res in da je razstavljen na Bavarskem. M8 prototip pod motornim pokrovom skriva V12-motor, ki razvije 404 kW/550 KM, njegove fotografije pa si lahko ogledate s klikom na zavihek galerija zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.