BMW ni odporen na napake

Foto: Žurnal24 bmw serija 5
BMW bo moral vpoklicati velik del najnovejše serije 5 in serije 5 gran turismo, saj merilnik goriva lahko ne deluje pravilno.
Oglej si celoten članek

Vpoklic zadeva okoli 12.400 vozil, ki so bila proizvedena za ameriški in kitajski trg. Evropski lastniki so tako za zdaj lahko brez skrbi.

Težava je v senzorju, ki se lahko v določenih primerih zatakne in sporoča, da je v rezervoarju več goriva, kot ga je v resnici. Iz ZDA poročajo o okoli 10 primerih, ko so vozniki nenadoma ostali sredi ceste brez goriva, zaradi česar so imeli precejšnje stroške. Seveda pa so lahko situacije, ko avtomobil nenapovedano ugasne, tudi zelo nevarne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.