BMW poklon klasiki

Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS Foto: BMW BMW CLS
22. maja bo BMW premierno javnosti razkril model 3.0 CSL hommage. Razkritje se bo zgodilo na na dogodku Concorso d’Eleganza Villa d’Este.
Oglej si celoten članek

Ekipa oblikovalcev BMW se s tem modelom poklanja modelu 3.0 CSL, brezčasni klasiki in ikonskemu BMW coupeju iz 70-ih let prejšnjega stoletja.

BMW 3.0 CSL hommage je inženirski dosežek, ki se ponaša z lahko konstrukcijo, uporabili so ogljikova vlakna, in zmogljivostjo. Obliko so prilagodili sedanjosti, je dinamična, karoserija pa je obdana z izrazitimi usmerjevalniki zraka, močnimi okrovi koles in markantnim strešnim ter zadnjim spojlerjem.

Raztegnjena boka delujeta kot elegantna vez med športnim sprednjim delom in zadkom. Subtilno izklesane površine izražajo dinamiko in ekskluzivnost, medtem ko obsežna uporaba karbonskih vlaken za spodnji del poudarja sistematičen koncept lahke konstrukcije avtomobila. Za vse elementi v kabini pri BMW pravijo, da so absolutno nujni. Vsak sestavni del ima kakovostno strukturno ali vozno funkcijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.