BMW razkril najbolj vroča modela

Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4 Foto: BMW BMW M3 in M4
BMW je še pred uradno predstavitvijo na spletu pokazal fotografije športnikov M3 in M4, ki na ceste uradno zapeljeta prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

M3 je pobarvan v zelenem, M4 coupe pa v rumenem odtenku. Pričakovano sta opremljena s kontroverznimi novimi ledvičnimi rešetkami z vodoravnimi lamelami.

Foto: BMW BMW M3 in M4

Vozili novega M Vozili smo BMW X4 M - razvrat z okusom dirkalnega avta!

Dvojček ima kopico atraktivnih oblikovalskih elementov, med drugim tudi ogromne zračne odprtine, ostre žaromete in agresivno oblikovan zadek s štirimi izpušnimi cevmi in poudarjenim difuzorjem. Zadnja luči se med M3 in M4 razlikujeta. Najlažje ju razložite po obliki zadnjih žarometov.

Foto: BMW BMW M3 in M4

545e Vozili smo najbolj dinamični priključni hibrid

3,0-litrski šestvaljni motor z dvema turbinama izvira iz modelov X3 M in X4 M, v standardni obliki pa proizvaja 353 kilovatov moči (473 KM) in 598 Nm navora, z dodatno močjo pa ob enakem navoru 375 kilovatov moči (503 KM).

Foto: BMW BMW M3 in M4

Iz prve roke BMW za Žurnal: Brez voznika ne bomo preživeli

Večina različic novih BMW M3 in M4 bo prišla z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom, ki poganja vsa štiri kolesa. Na voljo pa bodo tudi različice s pogonom na zadnja kolesa in šeststopenjski ročni menjalnik.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:23 22. September 2020.

    montreal zeleno je izbrala tudi Alfa za Giulio Q4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.