BMW serije 5 zna prelisičiti nesreče

Foto: Euro NCAP
Foto: Euro NCAP
BMW serije 5 je zelo varen avto. To so pritrdili pri organizaciji Euro NCAP.
Oglej si celoten članek

Pri Euro NCAP so testirali novo generacijo BMW serije 5 in bili nad dosežkom navdušeni. Avto se je izkazal z zelo dobro varnostno zasnovo in asistenčnimi sistemi, ki pomagajo vozniku pri izogibanju nevarnosti. Še posebej se je avto izkazal na področju varovanja pešcev, saj je dosegel impresivnih 81 odstotkov možnih točk. K temu pripomore serijski sistem za prepoznavanje pešcev. 

Manj navdušeni so bili pri Euro NCAP nad drugim testiranim avtom, fiatom doblojem. Gre prazaprav za dve leti staro medgeneracijsko prenovo avta, ki je na cestah že od leta 2010. Starost se avtu glede varnosti pozna, saj ni zmogel več kot tri zvezdice za varnost. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.