Bodo Slovenci prepričali Škodo?

Foto: EPA
Foto: EPA
V luči prizadevanj gospodarske diplomacije in odpiranja vrat slovenskim podjetjem v tujini bo danes v prostorih proizvajalca avtomobilov Škoda na Češkem potekal dan slovenskih dobaviteljev v Škodi.
Oglej si celoten članek

Na njem bo sodelovalo 17 slovenskih podjetij. Namen dogodka je predstavitev in poglobitev sodelovanja slovenskih podjetij s področja avtomobilske industrije s podjetjem Škoda Auto, največjim proizvajalcem avtomobilov in največjim proizvodnim podjetjem v srednji Evropi.

Škoda, ki deluje v okviru skupine Volkswagen, v tovarni v kraju Mlada Boleslav pri Pragi zaposluje skoraj 20 tisoč ljudi. Medtem ko je Volkswagen najpomembnejši partner slovenskih podjetij, pa do zdaj slovenska podjetja s Škodo praktično niso sodelovala.

Za obisk slovenskih podjetij v Škodi se je s ciljem vzpostavitve poslovnega sodelovanja dogovorilo slovensko veleposlaništvo v Pragi. V sodelovanju z Avtomobilskim grozdom Slovenije in agencijo Spirit bo tako danes organiziran dan slovenskih dobaviteljev v Škodi. Dogodka se bo udeležilo 17 slovenskih podjetij, ki bodo predstavnikom Škode predstavila svoje proizvode in rešitve, organizirani pa so tudi vnaprej dogovorjeni sestanki s predstavniki Škodinih posameznih nabavnih oddelkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.