Bolhco predelal v snežni plug

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po spletu je zaokrožila fotografija verjetno najmanjšega avtomobila predelanega v snežni plug na svetu.
Oglej si celoten članek

Konec tedna bo sneg spet pobelil državo, zato bodo mnogi poprijeli za lopate. Drugi so se znašli po svoje.

Neznani lastnik malega fiata 126, pri nas bolj znanega kot bolhca, je svoj avtomobil spremenil v snežni plug. Po slikah sodeč je treba v vozil vstopati skozi prtljažnik, v boju s snežno podlago pa mu je na zadnji par koles nadel tudi snežne verige.

Po registracijah vozil v ozadju sodeč, je pogrutavščina evropskega izvora, če vam je všeč pa lahko potrdite z všečki pod fotografijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:03 7. December 2012.

    Po registracijah vozil v ozadju sodeč, je pogrutavščina na Poljskem (ok, saj je tudi evropskega izvora), novinarji prosim malo bolj …

  • 17:06 7. December 2012.

    Potem pa skozi okno ... ha ha

  • 08:30 7. December 2012.

    Bolj težko da vstopaš skozi prtljažnik če ima motor zadaj..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.