Bolj eksotični od ferrarija

Foto: Žurnal24 Dodge nitro Foto: Gregor Prebil Ssangyong Korando Foto: Honda Petvratna honda insight Foto: Žurnal24 Saab 9-3 Foto: Ferrari Ferrari 458 italia spider Foto: Gregor Prebil Lancia ypsilon Foto: Žurnal24
Nič čudnega, da je Saab odšel v stečaj, če pa so jih letos v Nemčiji do novembra prodali zgolj 332. Toliko golfov v Nemčiji v prodajo v polovici dneva, v enakem obdobju pa so prodali zgolj en primerek ferrarija 458 italie manj. V fotogaleriji preverite avtomobilsko eksotiko z nemških cest.
Oglej si celoten članek



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.