Bond po 40 letih spet na dveh kolesih

Foto: Skyfall
Foto: Skyfall
James Bond je v najnovejšem filmskem nadaljevanju o tajnem agentu 007 po štiridesetih letih spet vozil motocikel znamke Honda.
Oglej si celoten članek

Honda je za snemanje Skyfalla ustvarjalcem filma dostavila dvajset modelov CRF250R, ki so imeli vlogo policijskih motociklov in motocikel lokalnega trgovca, ki si ga James Bond (Daniel Craig) sposodi za dirko po Carigradu.

Motocikle so predelali, tako da so videti kot lokalni motorji. Da Bond pogoste ne sede na motocikel, kaže podatek, da je nazadnje Hondo "jezdil" pred 40 leti, to pa je šele drugič, da je agent 007 v filmu negativce lovil na dveh kolesih.

Motocikle so zdaj razstavljeni v nacionalnem motorističnem muzeju v Beaulieu v Angliji, kjer so del razstave ob 50 letnici Jamesa Bonda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.