Borata na nemški avtocesti

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nemški policisti so debelo zazijali, ko so v kombiju s kazahstanskimi tablicami našli navpično naložen avtomobil.
Oglej si celoten članek

Avtocestna policija je na odseku avtoceste A1 v zvezni državi Schleswig-Holstein postala pozorna na mercedes-benzov tovorni sprinter, ki zadnjih vrat ni imel popolnoma zaprtih, bočna stekla pa so bila prelepljena s časopisi, tako da se ni videlo, kaj se skriva v tovornem prostoru. Ko so kombi ustavili, jih je čakalo presenečenje, ki ga niso bili vajeni. V tovornem prostoru je bila naložena mazda 626, ki sta jo nameravala voznik in njegov sopotnik, oba stara 22 let, prepeljati v več tisoč kilometrov oddaljeni Kazahstan, sicer "domovino" filmskega lika Borata.

Foto: Nemška policija Mazda v kombiju Kako jima je avtomobil uspelo spraviti v takšnem položaju, ni znano, na nalaganje pa sta se dobro pripravila. Avtomobil je bil spodaj podprt z žimnicami, sprednji del pa se je praktično dotikal armaturne plošče. Zaradi pomanjkanja prostora je moral sopotnik sedeti kar na tleh kombija.
Policisti so jima seveda prepovedali nadaljno pot, dokler si ne preskrbita vsaj prikolice za prevoz tovrstnega tovora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.