Bosanec za volanom dostavnika si je dal duška na snegu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
O videu iz Bosne in Hercegovine se govori daleč naokoli.
Oglej si celoten članek

Damir Ovčina je voznik lahkega dostavnika iveco daily iz Tuzle. S prijatelji je posnel 11-minutni video vratolomne vožnje na bližnji Majevici, pri čemer s svojim vozilom drifta skozi ovinke kot na kakšenm veledromu. Nekajkrat je ohranil vozilo v isti obliki le za las. 

Video je na Facebooku takoj sprožil poplavo komentarjev. Avtorji trdijo, da niso ogrožali nikogar, saj je bila cesta v času zabave zaprta za ostali promet, Ovčina pa je tudi pojasnil, da je prazni tovornjakec za "mednarodni in domači transport" njegov in je prevzel vso odgovornost za morebitno škodo.

Opozorilo: spremljevalni avtomobil je res glasen.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:27 27. Marec 2018.

    Svaka čast vozniku, kapo dol, pokazal in dokazal je 70% SLO voznikom osebnih avtov, kam niti z zimsko gumo ne …

  • 13:02 27. Marec 2018.

    Lekcija voznje za nase mestne pizduncke v crnih bmw ki nazigajo po ravnem pred ovinkom pa kurijo zavore do dima...

  • 10:37 27. Marec 2018.

    še dobr,da ni tele rene sesul in se udaril v koleno,ker bi bil sedaj mrtev.Če se butne v glavo bosancu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.