Bosanski leseni hrošč

Foto: Reuters Leseni hrošč Foto: Reuters Leseni hrošč Foto: Reuters Leseni hrošč Foto: Reuters Leseni hrošč
Na avtomobilskem salonu v nemškem Essnu je Momir Bojić iz Bosne in Hercegovine predstavil Volkswagnovega hrošča, ki je sestavljen iz kar 20 tisoč koščkov hrastovega lesa.
Oglej si celoten članek

Vozilo ustreza vsem zahtevam in z njim je mogoče normalno voziti. Bojić je za prenovo avta, sestavljenega skoraj povsem iz lesa, potreboval eno leto.

Legendarni hrošč so po načrtu Ferdinanda Porscheja začeli proizvajati leta 1938, povsem prenehali pa leta 2003. V tem času so jih izdelali več kot 21 milijonov primerkov.

Volkswagen je model znova oživil pred slabim desetletjem, danes je na cestah druga generacija novega beetla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:14 3. December 2013.

    Čestitke za potrpežljivost,vendar,kaj pa NCAP?V EU pa še kje,ga uradno registrirati in vključiti v reden promet ni možno,ni varno.Žal.

  • 14:32 2. December 2013.

    Ta je pa car.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.