Brabusov novi izstrelek

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Brabus ne pozna besede pretiravanje. Njegov najnovejši izdelek je B63S, ki je nastal na podlagi Mercedes-Benzovega E63 AMG.
Oglej si celoten članek

Brabus ne pozna besede pretiravanje. Njegov najnovejši izdelek je B63S, ki je nastal na podlagi Mercedes-Benzovega E63 AMG.

Velika večina Zemljanov bi se zadovoljila že z najbolj popoprano tovarniško predelavo AMG, a so šli pri Brabusu še nekaj korakov dlje. Z brkljanjem po 6,3-litrskem V8-motorju, v katerega so vgradili nove zračne filtre in katalizator ter spremenili elektroniko, so moč s 381 kW (518 KM) povečali na 408 kW (555 KM), navor pa na 650 Nm (AMG 630 Nm).

Končna hitrost je odslej 320 km/h (pri AMG omejena na 250 km/h), pospešek te poslovne limuzine pa je bil skrajšan za desetinko na 4,3 sekunde. Pri zunanjosti lahko lastnik izbira med 18-, 19- in 20-palčnimi platišči, avtomobil pa je dobil še difuzor zraka in spojler iz lahkih ogljikovih vlaken.

Za športno obvladovanje vse te moči je dodana delna, do 40-odstotna  zapora diferenciala.

B63S so predstavili na salonu v Essnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.