Brutalno zbil pešca in oddivjal dalje

Foto: Policija Sussex
Foto: Policija Sussex
Šokantni video prikazuje, kako je avto z visoko hitrostjo povozil pešca, da je odletel visoko po zraku in silovito treščil na tla. Voznik je nato pobegnil, policija ga še vedno išče.
Oglej si celoten članek

Policija v britanskem mestu Brighton išče voznika belega fiata 500, ki je pred dnevi povozil 53-letnega pešca, ko je ta izven prehoda prečkal ulico. Da bi ga lažje našli, so objavili posnetek nesreče.

Nadzorne kamere so posnele, kako je avto silovito treščil v pešca, da je ta odletel visoko v zrak in na tleh obležal negiben. 

"Bilo je strašno, avto je pridrvel izza ogla in se potem sploh ni ustavil," je po pisanju Guardiana povedala ena od prič, ki so zgolj nejeverno opazovale dogodek. 

"Gotovo so morali tisti v avtomobilu videti, da so nekoga povozili," pa je dodal predstavnik lokalne policije.

Pešec je nesrečo sicer preživel, a ima hude poškodbe glave. Kljub temu naj bi dobro okreval.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.