Čarovnik šokiral Coultharda

Britanski čarovnik Dynamo je zaradi neverjetnih trikov svoje ime ponesel v svet. Zdaj je šokiral tudi nekdanjega dirkača formule 1 Davida Colutharda.
Oglej si celoten članek

Dynamo ni čarovnik, ki bi znal občinstvo navdušiti le s triki s kartami, pač pa se poslužuje trikov za katere so zahtevne obsežne priprave. Pred kratki je svoj nov tri predstavil britanskemu dirkaču Davidu Coulthardu, ki ga je z zavezanimi očmi v mercedes-benzu SL63 AMG popeljal po poligonu z gorečimi vložki.

Čarovnik je najprej volan prepustil Coulthardu, nato pa mu ponudil, da progo prevozi z zavezanimi očmi. Dirkač je to možnost odklonil in se raje presedel na sovoznikov sedež ter prepustil "slepi" vožnji s čarovnikom. Več v videu zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.