Če imaš denar, je možno vse

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Neimenovani milijarder iz Savdske Arabije je najel celoten nakupovalni center, da bi se lahko vozil v svojem športnem aston martinu od trgovine do trgovine in nakupoval luksuzne stvari.
Oglej si celoten članek

Milijarder si ni želel samo miru med nakupovanjem, po nakupovalnem centru se je prevažal kar z aston martinom rapide. Najel je celoten nakupovalni center Al Qasr Mall v Ryadu.

Avto Video: V električni avto je želela natočiti gorivo

Na socialnih omrežjih se je takoj pojavil video, na katerem se vidi, da aston martina vozi zasebni voznik milijarderja, ki je izbral dovolj velik avto, da je lahko domov odpeljal vse, kar je v trgovinah pokupil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 15:13 22. April 2019.

    Zeno pa ima obleceno - skrito v zakelj od smeti.

  • 11:52 22. April 2019.

    Upam,da kmal zmanjka nafte,da bojo spet potoval na kamelah in jih tut f.u.kal,kot doslej,sej cashpičke na kamele ne palijo?

  • mph
    09:40 22. April 2019.

    Groza, dokler bodo taki obstajali bo revščina in beda na tem svetu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.