Če moj ati ne zna popraviti, potem ne zna nihče

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Eden od kandidatov za naziv Mehanika leta 2018 je tudi Gregor Lužnik, ki ne skriva ambicioznosti v poklicu, ki ga opravlja.
Oglej si celoten članek

Gregor Lužnik je svoje podjetje odprl leta 2007 in od takrat je iz leta v leto vse bolj uspešno. Danes zaposluje že pet ljudi.

Zase pravi, da je deloholik. V svojem podjetju je daleč od direktorske pisarne, saj ga najbolj veseli, ko lahko odkrije in popravi težavo, ki so jo »preučevali« že trije mehaniki.

Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2018 Gregor Lužnik
Hči mu velikokrat reče: »Če moj ati ne zna popraviti, potem ne zna nihče.« Je iznajdljiv, spreten in redno sledi novostim, ki jih je v avtomobilski industriji ogromno. Po poklicu je strojni tehnik, popravljanje avtomobilov pa ga veseli že od majhnega.

Najprej je s svojim delom začel v domači garaži, pozneje v manjši delavnici v najemu, sedaj pa ima njegova delavnica že pet avtodvigal. Pogosto ugotavljajo, da bi včasih potrebovali še kakšno dodatno.

Začelo se je glasovanje za najboljšega Mehanika leta 2018. Pri določitvi osmih finalistov smo glavno vlogo podelili vam, bralcem, da boste osmerico z največ glasovi popeljali v veliki finale. Glasujete lahko tukaj.

Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2018 Gregor Lužnik

V delavnici opravljajo večja, manjša in tudi zelo zahtevna popravila motornih vozil vseh znamk, tako osebnih kot tudi kombiniranih vozil. Strankam nudijo tudi diagnostiko, polnjenje in popravilo klima naprav (tudi z novim plinom), avtooptiko in vulkanizerske storitve. Najdete jih v novi industrijski coni v Lenartu, na naslovu Industrijska ulica 44.

Ponosni so, da jih veliko strank spremlja že od začetka njihove poslovne poti, in ob tej priložnosti bi se jim radi tudi iskreno zahvalili. 

Foto: Osebni arhiv Kandidat za Mehanika leta 2018 Gregor Lužnik

Lužniku vsaka zadovoljna stranka pomeni potrditev, da dela dobro. Naziv Mehanik leta pa bi bil še dodatna spodbuda za njegovo delo. 
 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.