Če želite kupiti bodočo ikono, raje pohitite

Foto: BMW
Foto: BMW
Potrjeno, kmalu se poslavlja eden najboljših športnih avtov zadnjih let.
Oglej si celoten članek

Glavni tiskovni predstavnik pri BMW M diviziji Andrea Schwab je potrdil, da bodo s koncem leta 2020 prenehali izdelovati model M2 za evropsko tržišče. Schwab je pojasnil, da bodo za druge trge avto še vedno izdelovali, zato je očitno, da je konec trženja v Evropi posledica zaostrenih okoljskih standardov, ki bodo takrat stopili v veljavo.

Foto: BMW BMW M2 competition

Najmanjši M zaradi svojih sposobnosti in izgleda že danes velja za enega najboljših v zgodovini, zato bo v prihodnjih letih gotovo pridobil status ikone. Po medgeneracijski prenovi, ki ga je še izboljšala, se uradno imenuje M2 competiton, izdelujejo pa še ostrejšo izvedenko v omejeni seriji M2 CS.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:59 22. Junij 2020.

    Pravilno, švabske smrdljivce je treba ukinit!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.