Cestne luknje so lahko tudi uporabne

Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes Foto: Davide Luciano Potholes
Za dežjem vedno posije sonce, za sneženjem pa se razcvetijo cestne luknje. Njihovo zabavnejšo plat je v serijo fotografij z naslovom "Potholes" ujel ameriški fotograf Davide Luciano.
Oglej si celoten članek

Z avtorjevim dovoljenjem objavljamo serijo fotografij, v katerih je raziskal, za kaj vse so uporabne sicer tako zloglasne cestne luknje. Fotografije je posnel v New Yorku, Montrealu, Torontu in Los Angelesu.

Ko boste kot voznik prihodnjič zapeljali v kakšno luknjo, si jezo preženite z enim od zgornjih prizorov. Več o delu Davida Luciana in njegovih drugih projektih, med katerimi je najnovejši "Ljudje ovce", si lahko ogledate na njegovi spletni strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.