Chris Evans je novi voditelj Top Gear!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Oddajo Top Gear na BBC bo odslej vodil Chris Evans, priljubljeni radijski voditelj. Jeremy Clarkson ga je že učil, kako naj izreče znameniti stavek "najboljši na svetu."
Oglej si celoten članek

Zgovorni Chris Evans je znan kot velik ljubitelj avtomobilov in je kot gost že tudi nastopil v oddaji Top Gear. Ko je BBC objavil vest, o kateri se je sicer špekulativno pričelo šušljati že kmalu potem, ko so vodilni sklenili, da zaradi znanega incidenta ne bodo podaljšali pogodbe z Jeremyjem Clarksonom, je Evans izrazil svoje "vznemirjenje", ker bo smel voditi njegovo "najljubšo oddajo na svetu." Zaenkrat ima triletno pogodbo, ni pa še znano, kdo se mu bo pridružil med sovoditelji, saj sta tako Richard Hammond kot James May nedavno dokončno zavrnila novo milijonsko pogodbo z BBC in bosta očitno s Clarksonom pričela nov projekt.

Clarkson na skrivaj snemal dialoge

Produkcija nove sezone Top Geara se bo pričela čez nekaj tednov, še prej pa bo BBC izpolnil obljubo in predvajal zadnjo doslej neobjavljeno oddajo minule sezone, v kateri je nastopal še stari trio. V ta namen so celo na skrivaj povabili Clarksona, da je že po koncu pogodbe prišel na BBC in posnel nekatere nujne dialoge, da bo epizoda z vnaprej posnetimi kadri na terenu lahko imela rep in glavo. 

Na spletu pa se je pojavil tudi posnetek, ko v ferrariju laferrariju sedita Clarkson in Evans, ki sicer nista nikoli skrivala prijateljstva. Med vožnjo v italijanskem ultrašportniku Clarkson uči Evansa trikov dobrega voditelja, tudi kako naj naglasi znameniti stavek "najboljši na svetu." A Evansa očitno čaka še veliko dela, če bo želel zapolniti velikanske čevlje predhodnika ...

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.