Citroën ponudil novo spletno stran

Foto: Žurnal24 Citroën je z junijem ponudil povsem novo spletno stran. (Foto: Citroën)
Podjetje Citroën Slovenija svoje potencialne kupce po novem privablja tudi s pomočjo povsem nove spletne strani.
Oglej si celoten članek

Nova spletna stran od junija naprej ponuja preglednejši način izpostavljanja modelov iz aktualne ponudbe ter promocije in storitve, ki jih ponuja Citroënova prodajno-servisna mreža.

Obiskovalci spletne strani si lahko na www.citroën.si ogledajo vse od konceptnih vozil do zgodovine znamke. Med glavne novosti spada kotiček MyCitroën, ki bralcem omogoča osebno konfiguracijo in dostop do ekskluzivnih vsebin in informacij za boljšo uporabo. V njem je mogoče shranjevati podatke o servisiranju in vzdrževanju in rednem prejemanju obvestil za lažjo skrb za svojega citroëna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.