Citroëni zasedli Prlekijo

Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji Foto: Organizator 10. hidroraid v Prlekiji
Konec tedna je bilo v Prlekiji, natančneje v Bodislavcih pri Mali Nedelji, še posebej veselo. Na jubilejnem 10. hidroraidu so se zbrali ljubitelji vozil znamke Citroën.
Oglej si celoten članek

Hidroraid je zbor vozil z hidropnevmatskim vzmetenjem, v Prlekiji v idiličnem okolju kmetije v Bodislavcih pa so "taborili" od četrtka do nedelje. Na jubilejno 10. srečanje je organizatorjem, Prleški sekciji Citroën kluba Slovenija, uspelo pripeljalo 123 lastnikov tovrstnih vozil iz šestih držav - Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bolgarije, Avstrije, Švice in Nemčije.

Vsi udeleženci, bilo jih je več kot 300, so s svojimi legendarnimi vozili raziskovali okoliške ceste in znamenitosti, kako je bilo vse skupaj videti, pa si lahko ogledate v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.