Čivave za volanom, kamele v prtljažniku

Foto: Žurnal24 Čivave za volanom Foto: Žurnal24 Navijači Green Bay Packers so pred finalom ameriškega nogometa takole okrasili s Foto: Žurnal24 Nissanov salon vozil v Tokiu. Foto: Žurnal24 Na naše ceste kmalu prihaja povsem nov peugeot 508. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtosalon v Chicagu je razkril avtomobilske novosti. Foto: Žurnal24 Avtomobili na startu peklenskega relija. Foto: Žurnal24 Šef Renaulta Carlos Ghosn je c Parizu predstavil električni model zoe. Foto: Žurnal24 Šef Renaulta Carlos Ghosn je c Parizu predstavil električni model zoe. Foto: Žurnal24 Nemški predsednik Christian Wulff si je s portugalskim kolegom Anibalom Cavacom Foto: Žurnal24 Nemški predsednik Christian Wulff si je s portugalskim kolegom Anibalom Cavacom Foto: Žurnal24 Čivava vstopa v avtomobil. Foto: Žurnal24 V Nikaragvi si taksisti ogledujejo vozila znamke Lada. Foto: Žurnal24 Kubanski taksist in njegovo prevozno sredstvo cadillac fleetwood, letnik 1956 Foto: Žurnal24 Kubanski taksist in njegovo prevozno sredstvo cadillac fleetwood, letnik 1956 Foto: Žurnal24 Kubanski taksist in njegovo prevozno sredstvo cadillac fleetwood, letnik 1956 Foto: Žurnal24 Poročen par na kolesu v Pekingu. Foto: Žurnal24 V Egiptu takole prevažajo kamele. Foto: Žurnal24 Prevoz po arabsko (Jemen). Foto: Žurnal24 Jemenski "deskarji" na odbijaču avtomobila. Foto: Žurnal24 Šef Renaulta Carlos Ghosn je c Parizu predstavil električni model zoe. Foto: Žurnal24 V Južni Koreji je avtomboile zametel največji snežni vihar v zadnjem stoletju. Foto: Žurnal24 Minija so v ZDA napolnili z ameriškimi "zelenci". Foto: Žurnal24 Policist na delu v Port-au-Princu.
Prejšnji teden je v svetu avtomobilizma zaznamoval avtosalon v Chicagu, našli pa smo še nekaj smešnih fotografij, kot so čivave za volanom, kamele v prtljažniku in arabsko deskanje na odbijaču.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.