Clio RS z Akrapovićevim izpuhom

Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS Foto: Žurnal24 Izpušni sistem za clia RS

Your browser doesn’t support HTML5 video

Slovenski Akrapović je dodal svoj pečat najljubšemu avtomobilu Slovencev. Clio RS je odslej še hitrejši in bolj slišen.
Oglej si celoten članek

Akrapović je za clia pripravil dve različici izpušnega sistema, oba sta iz visokokakovostnega jekla. Za manj zahtevne je na voljo slip on, sestavljen iz dveh muflerjev in izpušnih topovskih cevi iz ogljikovih vlaken. K boljšim zmogljivostim avtomobila pripomore z dodatnim 1,5 kW moči in 4 Nm navora ob 4 kg lažji masi celotnega izpušnega sistema. Ena od posebnosti izpuha je seveda posebno rezek zvok.

Ne prezrite FOTOGRAFIJ Akrapovićevega izpuha in predvsem VIDEA, kako deluje v praksi.

Najbolj zahtevni pa lahko posežejo po izpušnem sistemu evolution, ki se od sistema slip on razlikuje po Akrapovićevi povezovalni cevi in resonatorju. Pod črto je izpuh lažji za 7 kg, moč pa je z osnovnih 147 kW povečana na 153 kW ob 13 Nm dodatnega navora. Prirastek pri nabiranju moči atmosferskega motorja se še posebej pozna med 2.000 in 6.000 vrtljaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.