Clubvan je prvi premium dostavnik

Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan Foto: MINI Mini clubvan
MINI kot dostavnik? Da, tudi to se je nekoč moralo zgoditi. Clubvan je namenjen prevozu tovora s stilom.
Oglej si celoten članek

Znamka MINI je znana po ekstravagantnih rešitvah in clubvan je logična posledica takšnega razmišljanja, korenine pa ima v originalnem dostavniku iz 60. let.

Za osnovo tokrat služi model clubman, zato so zunanje mere enake. Clubvan ima dva sedeža in pet vrat, pri čemer sta dve zadaj in ena stranska. Prostor od sprednjih sedežev je od tovornega ločen z mrežo, bočnih stekel ni, zadnja pa so zatemnjena. Za tovor je na voljo 860 litrov prostora, v centimetrih pa to pomeni 115 v dolžino in 102 v širino. Največja masa tovora je 500 kilogramov.

Clubvan je na voljo v treh različicah, katerih bistvo je motor. One clubvan poganja 72-kilovatni motor, cooper clubvana 90-kilovatni, dizelska različica z 82 kilovati pa se po pričakovanjih imenuje cooper D.

Prvi premium dostavnik, ki obljublja zelo dobre vozne lastnosti, bo v salonih še to jesen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.