Corsa Black&White na dražbi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Slovenija se po prodaji vozil omejene serije oplovih modelov corse Black&White s 234 prodanimi avtomobili uvršča v sam evropski vrh.
Oglej si celoten članek

Že ime pove, da je omejena serija Corsa Black&White posebna prav zaradi barve. Posebno različico krasi modna casablanško bele zunanjost s črno streho, črnima vzratnima ogledaloma in temnimi 17-palčnimi platišči iz lahkih kovin. Oprema corse Black&White vključuje tako stilske dodatke kot dodatne funkcije oziroma športne karakteristike.

Opel Slovenija prav zaradi priljubljenosti omenjenega modela v Sloveniji v MMS nagradni igri išče najbolj kreativno sliko corse Black&White iz vsakdanjega življenja. Ko vidite corso Black&White, vzemite svoj mobilni telefon, jo fotografirajte in pošljite MMS s pripisom imena in priimka na 3636. corso Black&White lahko fotografirate na cesti, parkirišču, pred semaforjem ... – bolj kreativni boste, večja je možnost, da se boste en mesec vozili z njo. Prav vsem, ki bodo poslali MMS corse Black&White, pa se lahko nasmehne sreča v žrebu, kjer bodo podeljene še ostale nagrade.

Poleg MMS nagradne igre bo od 14.09.2009 (ob 12h) do 21.09.2009 (do 12h) potekala spletna dražba prav zadnje corse Black&White v Sloveniji. Izkupiček ponujene odkupne cene nad izklicno ceno bo podarjen v dobrodelne namene. Za več informacij o MMS nagradni igri in spletni dražbi corsa Black&White obiščite spletno stran www.blackandwhite.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.