Črni bojevnik

Foto: Žurnal24 SR Auto Group zaenkrat predelav na motorju ne omenja. (Foto: SR Auto Group) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
SR Auto Group je predstavil svojo predelano različico superšportnega audija R8 V10, ki ga je poimenoval valkyrie.
Oglej si celoten članek

Valkyrie (Valkira) je sicer ime za vojno operacija  med drugo svetovno vojno, v kateri so v drzni in bistroumni zaroti želeli ubiti nacističnega tirana Hitlerja. Audijeva atraktivna različica razen imena in tega, da ga odlikujejo atraktivni dodatki in predelave, ki superavtomobil naredijo drzen ter na pogled nevaren, nima povezave z operacijo Valkira. Pri SR Auto so za R8 V10 valkyrie uporabili PPI razor dele iz karbonskih vlaken, nove so odprtine za zrak spredaj, pragovi in zadnji difuzor, del paketa pa sestavljajo posebna platišča z velikimi diski spredaj in zadaj, zatemnjena svetila in predelana notranjost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.