Cross country za čez deželo

Foto: Volvo Volvo V60 cross country Foto: Volvo Volvo V60 cross country Foto: Volvo Volvo V60 cross country Foto: Volvo Volvo V60 cross country Foto: Volvo Volvo V60 cross country Foto: Volvo Volvo V60 cross country Foto: Volvo Volvo V60 cross country Foto: Volvo Volvo V60 cross country
Pričakovali smo ga, sedaj je tukaj. Volvo je predstavil robustno različico karavanskega V60, imenovano cross country.
Oglej si celoten članek

Cross country nadaljuje tradicijo, ki jo pri Volvu negujejo že več kot 20 let. Tisti avanturisti, ki svoj družinski avto velikokrat potrebujejo tudi na neasfaltiranih cestah, imajo tako sedaj na voljo karavana, ki ima za dodatnih 7,6 centimetra dvignjeno in posebej stunirano podvozje, poleg tega pa je krog in krog odet še v elegantno črno plastiko, ki ga varuje pred neprilikami. 

Avto Volvo V60 z varnostjo in uporabnostjo meče senco na nemce

Serijski je AWD pogon, pa pomočnik za spuščanje po klancu in poseben off-road program prilagoditve pogona. 

Namenili so mu T5 bencinski motor in D4 dizla, napovedujejo pa tudi mehkega hibrida in priključnega hibrida. 

Sliši se neverjetno Avtomobil, v katerem že 16 let nihče ni umrl

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.