Čudežno preživeli spregovoril

Pred dnevi smo objavili video motorista, ki ga je izsilil voznik BMW-ja. Nesrečni Brandon Wright je končal pod gorečim vozilom, izpod katerega so ga rešili hrabri mimoidoči, ki so pri tem tvegali svoja življenja.
Oglej si celoten članek

Na šokantnem videoposnetku je Brandon Wright, ko so ga izvlekli izpod avtomobila, nepremično obležal, a ni v življenjski nevarnosti, posledice nesreče pa bo celil še več mesecev.

Kljub pretresu možganov, zlomu noge in opeklinam stopala se je pojavil pred novinarji in se zahvalil hrabrim reševalcem, ki so tvegali svoje življenje, ko so dvigovali goreč avtomobil. Wright je sporočil tudi, da bo od zdaj naprej vedno uporabljal čelado in to svetoval tudi vsem drugim.

Video si lahko zgoraj ogledate še enkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:57 24. September 2011.

    Poba, sedaj si se drugič rodil. Ceni to in zapomni si to !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.