Danes nikar ne perite avtov!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slabo vreme, ki ga obetajo vremenoslovci, bo tokrat posebno tudi zato, ker bo z dežjem povezan puščavski pesek.
Oglej si celoten članek

Vreme v prihodnjih dneh ne obeta nič dobrega, obetajo se dež, oblaki in zopet dež. Vmes bodo tudi nalivi, pravijo pri Agenciji za okolje.

Deževje že tako ni ravno primerno za pravšnje avta, tokrat proti takšni praksi govori še nekaj. Vremenska prognoza pravi, da se proti Sloveniji z vetrovi južnih smeri širi topel in vlažen zrak. Tako bo po besedah vremenoslovca Braneta Gregorčiča s seboj prinesel tudi puščavski pesek, zato bodo avtomobili v prihodnjih dneh obarvani rjavkasto. 

Kot pa je še dodal za Radio Slovenija, drugih posledic puščavskega peska ne bo, nasprotno, za zemljo je celo koristen. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.