Dobrodelna Shakira

Foto: Žurnal24 Shakira je napovedala gradnjo šol na Haitiju, ki ga je prizadel katastrofalen po Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Shakira se je vrnila v Ženevo. Pevka se je predstavila na razstavnem prostoru Seata, ki je ponovno generalni sponzor njene svetovne koncertne turneje, ki se začne v kratkem.
Oglej si celoten članek

Hkrati avtomobilski proizvajalec stoji ob strani njeni fundaciji Pies Descalzos (Bose noge), ki jo je ustanovila leta 1995. Priljubljena zvezdnica iz Kolumbije je poudarila, da se bori za revne, saj je v njeni državi malo tistih, ki imajo vse, in veliko tistih, ki nimajo nič. Njen glavni cilj je v revnih državah graditi šole in otrokom nuditi možnost izobraževanja. V ta namen se je pred kratkim v Beli hiši sestala z ameriškim predsednikom Barackom Obamo, s katerim sta se dogovorila o strategiji obnove in gradnje šol na Haitiju, ki ga je prizadel katastrofalen potres.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.