Dodge predstavlja duranga

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Chrysler LLC je končno objavil uradne fotografije in prve podrobnosti o popolnoma novem modelu dodge durango za leto 2011.
Oglej si celoten članek

V ZDA se bo prodaja dodaga duranga začela v zadnji četrtini leta 2010, proizvajali pa ga bodo v tovarni Jefferson North Assembly Plant v Detroitu. Cena zaenkrat še ni znana. Gre za SUV z sedeži razporejenimi v tri vrste, komfortno urejeno notranjostjo z kakovostnimi materiali. V ponudbi motorjem najdemo 3,6-litrski Pentastar V6 in močnejši 5.7L HEMI, oba bosta na voljo s pogonom na vsa štiri kolesa.

V standardni opremi med drugim najdemo stranske zračne blazine in zavese, Electronic Stability Control, vozniku pa so na razpolago tudi sistemi, ki bvoznika opozarjajo na vozila v "mrtvem kotu", prilagodljivi cruise control in Keyless Enter-n' Go. Več podrobnosti bodo sporočili naknadno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.