Domači mladenki skrbita za modo na e-kolesih

Foto: Špan
Foto: Špan
Nastala je zanimiva serija modnih dodatkov.
Oglej si celoten članek

Z vzponom prodaje električnih koles je začel rasti tudi vzporedni trg raznih dodatkov za novo vrsto mobilnosti. Dominika in Katarina Bučar sta svojo priložnost zagrabili v obliki blagovne znamke BOO, znotraj katere je nastal nahrbtnik, ki ni le modni dodatek, temveč je tudi uporaben in ima ločen prostor za baterijo iz električnega kolesa. Posebno pozornost sta mladi podjetnici dali na kvaliteti.

Foto: Špan Boo

Še posebej je prilagojen za električna kolesa in električne skuterje italijanske znamke Askoll, saj ga je mogoče na tovrstni tip koles tudi pritrditi. 

Foto: Špan Boo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.