Dončić je pripravljen na apokalipso

Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire
Luka Dončić se je pred kratkim na domačo tekmo proti Atlanti na začudenje vseh prisotnih pripeljal z novo igračko. Gre za šestkolesnik "odporen na apokalipso" predelovalca vozil Apocalypse Hellfire.
Oglej si celoten članek

Znano je, da je slovenski NBA zvezdnik velik ljubitelj avtomobilov. Že v Madridu se je navduševal na vozili znamke Porsche, ki pa so morali v nečem odstopati, tudi v barvi. Za svoj 18. rojstni dan je v dar prejel slavnega fička. Navdušujočo zbirko vozil pa sestavlja tudi v Dallasu, kjer ima po pisanju ameriških medijev sicer za košarkarje "skromen" dom, vreden 2,6 milijona ameriških dolarjev, s štirimi spalnicami, zunanjim bazenom in veliko garažo, ki jo pridno polni.

Poživitev trga Jeep v Sloveniji predstavil posebneža

Zadnja pridobitev je očitno šestkolesni Apocalypse Hellfire, močno predelan jeep gladiator, ki ga proizvaja Apocalypse Manufacturing. Podjetje je poltovornjak gladiator spremenilo v "tank" z varnostno kletko na ogromnih kolesih.

Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire

6,2-litrski motor V8 razvije 500 konjskih moči, različica s prisilno polnjeno enoto Hellcat pa ga lahko poveča na več kot 700 KM. Hellfire ima tudi tridelno zaščitno prevleko iz kevlarja, izjemno debel sprednji odbijač iz jekla in vitel - zaradi česar so pri avtomobilskem spletnem mediju Carscoopu v šali zapisali, da so vozniki z njim pripravljeni na apokalipso.

Foto: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire

Avto Bi tole lahko bil pravi avtomobil za Spartaka?

Ni presenetljivo, da se je nekaterim navijačem lige NBA Dončićev avto zdel "pretiran" - celo za Teksas. Cena, ki se omenja za njegov tank je okoli 200.000 dolarjev.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:10 23. Januar 2023.

    pa ta dončič je itak prfuknen ke v glavo, da se kaže okol s takimi prevoznimi sredstvi...se točno vidi da …

  • 17:58 23. Januar 2023.

    Kaj pa je njemu 200.000 evrov al pa dolarjev. Ker ni imel normalnega otroštva, si zdaj kupuje igračke, ki so …

  • 17:43 23. Januar 2023.

    Antistatična preserator

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.