Dragi avtomobili z osnovno opremo

Foto: X-Tomi Foto: X-Tomi Foto: X-Tomi Foto: X-Tomi Foto: X-Tomi
Neodvisni oblikovalec, znan pod imenom X-Tomi Design, se je pokazal, kako bi bila videti draga vozila z osnovno opremo.
Oglej si celoten članek

Na plakatih oziroma oglasih, ki oglašujejo nova vozila po navadi zagledamo najnižjo ceno vozila, na sliki pa vozilo z vso možno opremo - največjimi in najlepšimi platišči, v najdražji barvni kombinaciji, z najbolj naprednimi žarometi ... V resnici pa nekateri avtomobili za osnovno ceno ponujajo zgolj jeklena platišča in v črno plastiko obarvane plastične odbijače.

Avto Superšportnik na ljubljanski obvoznici

X-Tomi je prišel na zamisel, da bi oblikoval drage avtomobile z osnovno opremo. Si predstavljate porscheja ali pa bentleyja z jeklenimi platišči? Razkrivamo vam jih v fotogaleriji pod glavno fotografijo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.