Družinska drama na dvižnem mostu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tričlanska družina z otrokom je prišla do približno polovice mostu v mestu Lueven v Belgiji, nato pa se je začela groza. Most se je začel dvigovati.
Oglej si celoten članek

Ko so nesrečniki dojeli, kaj se dogaja, je bilo za vzvratno vožnjo že prepozno. Avto je začel drseti navzdol in padel na cesto z višine nekaj metrov. Najprej je na cesto priletel z zadnjim delom, nato pa se je prevrnil na streho.

Avto 8 SUV-jev in strm klanec - zmorejo?

Vsem trem udeležencem so iz razbitine pomagali gasilci, vsi pa so si oddahnili, ko so ugotovili, da sta se mati in otrok v tej nenavadni nesreči le lažje poškodovala. Ali je prišlo do tehnične okvare na mostu, ali je šlo za človeško napako (spregledane oznake na semaforju), še pojasnjeno, saj preiskava še poteka.

Auč! Video "dvoboja" tesle in BMW iz Celja

Dogodek je bil ujet tudi na kamere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:19 6. November 2021.

    Na pozicijo avta, že krepko dvignjen msos predno so zapeljali na njege. _ Pač nič čUdnega: BABA PAČ...

  • 17:53 6. November 2021.

    A so umrli? Bedaki, saj se lepo vidi rdeča luč na semaforju, prav jim je.

  • 08:24 6. November 2021.

    Hi, hi, heh, hih, tako kot tam v Tisnu, pri Murterju , he, he, heh , eh ;-P

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.