Družinski kandidat: Kia Sportage

Foto: Žurnal24 Kia Sportage

Your browser doesn’t support HTML5 video

Novi kia sportage, ki uradno v teh dneh vstopa na naše tržišče, je prejel mednarodni prestižni okoljski certifikat. Sportage je tudi kandidat za Žurnalov avto leta v kategoriji družinski avto.
Oglej si celoten članek

Certifikat je rezultat več mesecev trajajočih strogih okoljskih pregledov, ki vključuje celoten proces od same proizvodnje do njegove končne razgradnje. S tem certifikatom združenje TÜV Nord potrjuje, da 3. generacija tega športnega terenca zadovoljuje stroge okoljevarstvene standarde ISO 14040 o življenjskem ciklu izdelka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.